Vedetele in Playboy Vs. Bani

Cati bani au luat vedetele ca sa apara in Playboy?

Palms Casino - Playboy Club - Las Vegas

De-a lungul timpului, revista Playboy a reusit sa adune in paginile ei, in pictoriale care mai de care mai incendiare, aproape toate frumusetile Romaniei.

Chiar daca pana acum reprezentantii revistei nu au facut niciodata publice sumele pentru care vedetele au renuntat la haine in fata aparatelor de fotografiat, informatiile despre onorariile acestora au tot aparut prin presa.

Astfel, despre Loredana se vehiculeaza ca a atins doua recorduri in urma cu noua ani, cand a pozat pentru Palyboy. In primul rand acel numar a avut cel mai mare tiraj atins vreodata de Playboy Romania si in al doilea rand, vedeta a fost rasplatita cu un onorariu de 10.000 de euro, un alt record la vremea respectiva, scrie Libertatea. In acea perioada, circula chiar o gluma in redactia Playboy: “Din punct de vedere financiar, fetele care au aparut in revista se impart in doua categorii: Loredana si restul”.

Singura care avea sa doboare recordul Loredanei a fost Andreea Antonescu cu suma de 30.000 de euro. Cu Andreea oficialii revistei ajunsesera la un acord imediat dupa ce adolescenta implinise 18 ani, in toamna anului 2000. Insa aveau sa treaca doi ani pana la realizarea pictorialului.

Chiar daca este unul dintre cei mai apreciati “Iepurasi”, Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea “Rai da’ buni” de la Antena 2, a primit un onorariu de zece ori mai mic decat cel al Andreei Antonescu, suma incasata dupa ce a pozat nud intr-un pictorial care a facut furori fiind de doar 3.000 de euro.

9am.ro

Anunțuri

Posted on 9 Noiembrie, 2009, in Informative. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: