Must-have / autumn-winter 2007.2008

1. Nuantele terne sunt atractia sezonului. Desi paleta coloristica variaza de la gri inchis pana la galben puternic, iarna 2007 – 2008 va fi monocroma, in sensul ca se merge pe stilul clasic al combinatiilor uni, chiar daca se folosesc materiale fluide, sintetice si chiar stralucitoare.

2. Palariile si esarfele sunt nelipsite in acest sezon si completeaza foarte bine o serie de tinute diferite: look boem, rebel, geek sau modern, designul variaza in functie de aspect si context.

3. Este vremea vestimentatiei cu proportii: materialele sunt compacte sau lucioase, iar hainele din piele definesc aproape orice stil. Volumul si relaxarea sunt cele doua cuvinte cheie ale sezonului. Pantalonii baggy si topurile supradimensionate creeaza senzatia de destindere, dar in acelasi timp imprima note chic si sofisticate.

4. Stilul ‘preppy’ sau al barbatului cu aspect de bibliotecar face furori odata cu prezentarea la Paris a colectiei Balenciaga semnata Louis Vuitton. Designerul a reinterpretat acest stil, facandu-l placut si purtabil. Astfel, blazerele au revenit si au devenit una dintre piesele preferate.

5. Geanta cu manere scurte, dreptunghiulara, voluminoasa, uni sau imprimata in mod subtil este un accesoriu important al acestei toamne. Din piele sau materiale sintetice, gentile devin acum un simbol al elegantei masculine.

Anunțuri

Posted on 27 August, 2007, in Informative. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: