Roma

Roma… Toate drumurile duc la Roma… nu e chiar asa; m-am convins de asta si nu e prima data. O gramada de autostrazi incurcate de la Rimini spre Roma; ceea ce nu imi place in Italia este proasta semnalizare pe autostrada; adica iti da un indicator cu maxim 500 m inainte de schimbarea directiei de mers, pe cand in Austria sau Germania te avertizeaza cu cativa kilometri buni inainte. Alt lucru oribil aici, mai ales la Roma este faptul ca soferii nu tin cont aproape de niciun semn/regulament de circulatie. Toti se baga, ies, intra, fara sa semnalizeze, nu asteapta sa ii faci vreun semn sau sa il lasi sa intre in fata ta; sa iti multumeasca careva … nici nu incape in discutie; de aceea 98% din masinile din Roma sunt accidentate intr-o mica sau mai mare masura; am ajuns sa cred ca e o moda sa ai masina lovita.

 

La Roma… mare scumpete, mare. Un coca-cola 0,5L si un hot-dog costa 14 euro. Cam mult, zic eu, avand in vedere faptul ca daca mergi sa mananci o pizza medie la Pizza Hut, nu platesti mai mult de 10 euro si primesti si o apa minerala 0,5L.

 

La intoarcere spre Rimini am facut cam 1 ora si 30 de minute de la Colosseum pana la iesirea din oras cu toate ca nu era ora de varf si traficul era relaxat.

 

Pe autostrada nu e mare confortul chiar daca conduci cu 160 km/h, curbe la tot pasul, tuneluri cat cuprinde si soferi indiscipliniati. Taxa de autostrada Rimini-Roma = 27.5 euro.

Revin cu detalii mai tarziu.

Anunțuri

Posted on 31 Iulie, 2007, in Day by they and fight by night, Informative, Real life. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: