Circle of Life

scop: gasirea unei fiinte cu care sa dezici sa te casatoresti si langa care sa fii hotarat sa ramai pentru totdeauna, indiferent daca peste cativa ani o sa va mai placeti unul pe altul sau nu. De ce ai ace asa ceva? Ca sa poti avea copii, sa-i tii in viata, sa-i inveti ceea ce trebuie sa stie astfel ca intr -o zi sa aiba si ei copii, si totul sa continue. Si sa nu-ti aflii o clipa de liniste pana cand nu vei avea nepoti, multi, pentru ca atunci vei sti ca neamul tau nu s-a stins, influenta ta va continua. Egoits, nu-i asa? Doar ca nu e egoism, pentru asa ceva exista viata. E singurul lucru care aduce cuiva fericirea. Toate celelalte – victorii, realizari, onoruri, cauze – aduc numai clipe trecatoare de placere. Dar sa te legi de o alta persoana si de copiii pe care ii aveti impreuna, asta e viata. Si nu poti sa faci asa ceva daca in centrul vietii tale se afla ambitiile. Nu vei fi niciodata fericit. Nu va fi niciodata destul, chiar daca ai conduce lumea.

efect: casatoria si copii nu iti aduc decat durere. si atunci, unde e bucuria? asta nu pricep eu.

concluzie: durerea e bucurie. am pe cineva pentru care sa sufar. Tu pe cine ai? Am pentru cine sa sufar. Asa crezi tu. Toata lumea crede asta, pana cand primeste un copil. Abia atunci stii cum e sa fii prizonier al iubirii. Cum e sa ai pe cineva a carui viata e mai importanta decat a ta.

comentariu: desi nu am spus niciodata cu voce tare, intotdeauna am stiut ca nu ma voi casatori niciodata, ca nu voi avea copii…si acum imi doresc sa nu fie asa …

adaptare dupa Orson Scott Card – umbra hegemonului. si blogul acesta si cel anterior, si cel care urmeaza vor avea insertii, adaptari si citate din ceea ce citesc acum. sunt simple notite a ceea ce am descoperit, a ceea ce cred ca se suprapune tiparului dupa care am fost croit. in plus, aici mi-am intalnit un prieten. asa cum in real life, am dat peste un superhero. enjoy my alter-world.

fIsh

Anunțuri

Posted on 24 Martie, 2007, in Thoughts. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: