La Multi Ani, Romania!

 

Sute de mii de români au sărbătorit revelionul în stradă, la Bucureşti, Sibiu, Cluj, Iaşi, Constanţa şi în alte oraşe ale ţării. Au fost concerte, focuri de artificii, hore populare, o atmosferă entuziastă ce a marcat un moment istoric pentru România, integrarea în Uniunea Europeană.

Deşi au promis că vor sărbători împreună, preşedintele Traian Băsescu a petrecut în Piaţa Universităţii, iar premierul Tăriceanu, în Piaţa Revoluţiei. Cei doi nu s-au sincronizat la discursuri şi nici măcar la numărătoarea inversă, dar mesajul a fost acelaşi – Felicitări, România!

Traian Băsescu şi-a petrecut minute bune pe scenă şi a fluturat steagul României prin faţa miilor de petrecăreţi adunaţi în piaţa Universităţii.

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit naţiunii mult mai puţin decât preşedintele, dar a făcut aceeaşi promisiune românilor – anul ce vine li se va schimba viaţa.

Peste 6000 de bucureşteni s-au distrat până dimineaţa la Romexpo, la Revelionul primarului de sector Marian Vanghelie. Pe scenă s-au perindat mai toate vedetele din showbiz-ul românesc. Atracţia nopţii au fost însă nume grele din muzica internaţională: Joe Cocker şi Europe. Trupa suedeză a dat startul pentru numărătoarea inversă a Integrării.

Anunțuri

Posted on 1 Ianuarie, 2007, in Informative, MadeInRomania. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: