Povestea preferata

„Se facea ca un om a murit si ajuns la poarta cerului. Înainte de a intra, a fost invitat sa urmareasca filmul vietii lui. În imagine a aparut o plaja întinsa de nisip pe care se vedeau doua perechi de urme de pasi: o pereche fiind pasii sai, iar celelalte urme fiind pasii lui Dumnezeu. Sub perechile de pasi se puteau vedea imagini din timpul vietii omului nostru. Lucrul pe care l-a constatat omul a fost ca perechile urmelor de pasi apareau pe nisip, doar în momentele când i-a fost usor în viata si când toate îi mergeau bine si ca în momentele când i-a fost cel mai greu, pe plaja se vedeau doar o pereche de urme de pasi. Si destul de suparat l-a întrebat pe Dumnezeu:
„-De ce atunci când mi-a fost greu în viata m-ai lasat singur si m-ai parasit? De ce atunci când aveam cea mai mare nevoie de tine, Tu ai plecat si m-ai lasat sa duc tot greul singur? Nu ti-a pasat în nici un fel de mine?”
La care Dumnezeu l-a privit în ochi si i-a raspuns blând:
„Dragul meu, acolo unde vezi ca sunt doar o pereche de urme de pasi si unde într-adevar ti-a fost cel mai greu, acolo unde furtunile vietii încercau sa te puna la pamânt sa stii ca nu erai singur, ci EU TE PURTAM ÎN BRATE”.

Viata ne ofera din plin situatii pe care nu le întelegem de cele mai multe ori, însa cu Dumnezeu alaturi avem toate sansele sa credem ca ceea ce ni se întâmpla este înspre binele nostru, pentru ca Dumnezeu nu vrea ca noi sa întelegem, ci El vrea ca noi sa credem.
Si atunci când toate vor lupta împotriva ta si a mea, si toate ni se vor parea desertaciune va rasari dintr-o data Dumnezeu, care desi parea ascuns, El era mai aproape decât am fi crezut ca este. Si surpriza ne va fi mare sa vedem ca El este acolo, ne sustine si ne întelege ca nimeni altul.
Dumnezeu este Cel care ne va ajuta sa mergem mai departe într-un fel la care nici macar nu am îndraznit sa visam si asta pentru ca atunci când ne este greu, El este Cel care ne duce în brate.”

Thx2Calin

Anunțuri

Posted on 29 Iulie, 2006, in Mix. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: