Lumea de ieri… lumea de azi

Omul din ziua de azi, preocupat cu ale sale mari probleme, nu mai are timp de ceilalti. Insa, daca i se iveste o problema care nu o poate rezolva, isi aduce aminte (culmea!) ca mai are si prieteni (care sa il ajute, evident). Cata ipocrizie si falsitate… minciuna pe fata! M-am saturat sa tot dau de la mine si sa tot las dupa ceilalti, iar eu sa primesc acelasi lucru.

Nu mai am nevoie de prieteni care sa ma caute doar atunci cand au nevoie de mine. Simt ca trebuie sa fac o restructurare in randul celor apropiati mie, si sa excizez partea necrozata a grupului de prieteni.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la zilele ce vin, ma apuca groaza. Cu cine pot lega o prietenie adevarata? In ziua de azi, ciurucurile societatii se pretind a-ti fi cei mai buni si apropiati, insa cand vine vorba de necaz, toti fug si te lasa… mancand pamant.
La chefuri, iesiri, zile de nastere, evenimente, toti se aduna ca furnicile la musuroi. Toti vor sa suga tot ce e mai bun, insa sunt hotarat sa le arat si cealalta parte a mea; stiu si eu sa fiu asemeni lor, insa pentru asta, am nevoie de antrenament; nu imi e usor sa joc teatru; nu ma pot preface asa usor. Insa, timpul ma va ajuta. Schimbarea e cel mai bun lucru; e nevoie de acest fapt.

Sa ne pregatim pentru a sti sa traim in prezent. Sa ne luam timpul ca aliat.

Impreuna…

Anunțuri

Posted on 24 Iunie, 2006, in Real life. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. in ziua de azi cred ca cei mai buni prieteni care au mai ramas sunt animalele de casa,ele nu te dezamagesc precum prietenii…

  2. Pe toate lucrurile care ne inconjoara se pune pret.Pana si pe natura se pune pret.Vreau sa ies la un picnic in natura…si nu pot sa opresc masina la o padure pentru ca vad peste tot ca scrie PROPRIETATE PRIVATA. Oare pana unde vor evolua lucrurile in felul asta?Atat de avizi de putere sa fie oamenii incat sa doreasca sa cumpere aboslut tot?Banul este unealta omului dar natura este a lui Dumnezeu.Atat de grandomani se cred oamenii incat cred ca pot cumpara ceea ce le-a lasat Dumnezeu?Dumenzeu le-a lasat libertate dar pe libertatea lor ei pun un pret.Va veni un moment in care vor avea nevoie de libertate si nu de bani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: